ELS TRESORS DE LA MITJANA




Ahir, 18 d'octubre, vam anar a la mitjana amb autocar amb els de 2n A i 2n B. Quan vam arribar vam fer una rotllana i ens vam presentar. Desprès de presentar-nos vam començar l'excursió de la Mitjana. Quan vam arribar a un lloc vam tornar a fer una rotllana i la Núria, que era la nostra monitora, ens va ensenyar una petjada i la teniem d'endevinar. Ella ens deia que fèiem d'exploradors. També vam passar per un pont i a sota del pont hi havia el riu Segre.

Vam trobar pedres que es deien còdols. Desprès al "col·le" a deixar la motxil·la petita i alguns nens/es a dinar a casa. I a la tarda al "col·le" per fer tallers.


Alba Sentoll Pubill

2n B

ELS TRESORS DE LA MITJANA





El dia 18 d'octubre vam anar d'excursió a la Mitjana. Primer vam pujar a l'autocar. Vam arribar a la Mitjana i ens vam presentar. Vam caminar. La professora ens va ensenyar una petjada i ho teniem d'endevinar de què era i ho vam endevinar: una guineu. Vam seguir caminant i vam veure un forat a dalt d'un arbre que era d'un picot. Desprès vam veure un pont. Vam passar pel pont i vam anar a esmorzar. Llavors vam anar a caminar una altra vegada. Vam veure cases de muricecs i un forat a un tronc. Vam tornar a agafar l'autocar i vam tornar a col·legi.

David Arànega Baños

2n B

EL PATATUF

Untitled from montse on Vimeo.

LA NENA I LA GOSSETA



Hi havia una vegada una nena que se deia Lilí i que no tenia mare. Un dia es va perdre. Es va trobar una gateta que es deia Lulú i es van fer molt amigues i conte contat, ja s'ha acabat.
Elisabeth Rescalvo Mochalova 1r B

LA NENA QUE VOLIA SER MAGA



Hi havia una vegada una nena que volia ser maga, però no podia aconseguir anar a una escola de magues. La seva mare de petita era maga, però la nena era espia i conte contat, ja s'ha acabat.

Ainara Domínguez 1r B

EL TIGRE I EL DOFÍ



Hi havia una vegada un tigre que va anar al mar i havien uns senyors que el van portar al zoo. Va veure un dofí al zoo. Va saludar el dofí i també li va saludar el tigre i es van fer amics.
David Aránega Baños 1r B

LA GATETA BALLARINA


Hi Havia una vegada una gateta que estava ballant. Un dia es va caure i es va aixecar, però no va poder ballar. Va anar a unes classes de ball i va poder ballar.
Judtih Núñez García-Conde 1r B