CURS 2010-2011, ESCRIVIM!

Ara que el curs ja està en marxa i a les classes de 2n tenim moltes ganes d'escriure, encetem un any més: El rebost dels alumnes!

Els primers contes que trobareu són CONTES FANTÀSTICS. Es tracta d'un joc en què cada nen/a de la classe ha escrit una frase de cada conte. El joc comença així: cadascú té un full amb un títol d'un conte, haurà d'escriure una frase i quan senti l'avís, passar el full al company de l'esquerra. En aquell moment, rebrà el full del company de la dreta. Haurà de llegir el títol i la frase que hagi escrit el company per saber de què tracta el conte i continuar-lo. Quan torni a sentir l'avís, haurà de passar el full al company de l'esquerra i repetir el mateix procés. Així, fins que es doni l'avís de començar a escriure el final del conte. Amb aquest joc hem practicat la lectura, l'escriptura i el més important... ens ho hem passat tan bé, que tenim ganes d'escriure més contes!!! :)

Però el més divertit de tot ha estat quan els hem llegit... Ja veureu quina imaginació!!!

Nenes i nens de Cicle Inicial del Joc de la Bola, si us agrada molt escriure i voleu que pengem els vostres contes, poemes, endevinalles... també els podeu escriure a l'ordinador i enviar-nos-els al correu: jocbola.2nb@gmail.com